BeerPong.bg
Това е актуалната BeerPong.bg тениска:
BeerPong.bg Dizzy T-Shirt
Dizzy лице
BeerPong.bg Dizzy T-Shirt
Dizzy гръб
Тя ще бъде готова за носене най-късно на 20 май 2017. Ако ви допада и искате да имате такава тениска, то начините за това са следните:

1. С предварителна заявка до 14 май. Това става на място на някой от турнирите. Тази предварителна заявка се прави срещу 19 BGN или 14 BP. Необходимо е да посочите име, телефон за връзка, мъжки или дамски (втален или тип потник) модел и размер (S, M, L, XL, 2XL, 3XL), който желаете. Ще получите тениската си на място на някой от турнирите след 15 май.

2. Покупка на и след 15 май. Това става със заявка на нашия email: BeerPong.bg@BeerPong.bg, телефон: +359 88 7659666 vCard или Facebook. Необходимо е да посочите, име, телефон за връзка, мъжки или дамски (втален или тип потник) модел и размер (S, M, L, XL, 2XL, 3XL), който желаете. Можете да получите тениската си на място на някой от турнирите или пък в рамките на около седмица с наложен платеж на посочен от вас адрес. За всичко, включително доставката, ще трябва да заплатите при получаването 26±1 BGN.

3. На някои от турнирите до края на месец февруари ще имате възможност да получите такава тениска като алтернативна награда за спечелено първо място.